top of page

ASKAISTEN HELMENRANTA VARAUSEHDOT+ SOPIMUS

Askaisten Helmenranta vuokrataan kokonaisuutena, johon kuuluu Hirsihuvila Töllinkäinen, rantatöllinkäinen ja laavu. 

VARAAMINEN: Varaus on sitova varaushetkestä alkaen. Varaajalta edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Varaukset Soili Kivelä p.050 5588151 tai sähköpostitse soili.kivela@kivelaoy.fi. Varatessasi annathan tarkat yhteystietosi.


MAKSU: Varaus vahvistetaan maksamalla varausmaksu 30% majoitushinnasta eräpäivään mennessä. Loppumaksu on oltava suoritettuna tilillä 7 vrk ennen vuokrauksen alkamista.


VARAUKSEN PERUUTUS: Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti. Varausmaksu palautetaan jos peruutus on tehty ennalta sovittuun päivämäärään mennessä. Kaikista peruuntuneista varauksista peritään 50€ peruutusmaksu.

 
TULOPÄIVÄ: Avain luovutetaan vuokraajalle tulopäivänä klo 16, tarkistetaan henkilöllisyys ja allekirjoitetaan vuokraehtosopimus ja käydään läpi mahdolliset kysymykset.


VARUSTUS: Peitot ja tyynyt kuuluvat mökin varaukseen, liinavaatteet ja pyyhkeet asiakas tuo itse. Talous-ja wc-paperi kuuluu vuokraan. Siivoustarvikkeet kuuluvat varustukseen. Keittiöstä löytyy kotitaloustarvikkeet mm. leivinpaperi, folio, suodatinpaperit, perusmausteet. Liinavaatteet on myös mahdollista vuokrata, tällöin hinta on 15€/hlö.


LÄHTÖPÄIVÄ: Kohteen luovutus siivottuna lähtöpäivänä klo 12 mennessä jollei muuta ole sovittu vuokraushetkellä.


LOPPUSIIVOUS:
-Roskien vienti jäteastiaan, lattioiden imurointi ja pesu, astioiden pesu (ja tiskikoneen tyhjennys), pesuhuoneen ja wc-tilojen pesu, tahrojen ja likajälkien poisto, vuodevaatteiden puistelu ja kaappiin laitto. 

Myös piha-alue tulee siistiä omilta jäljiltä. Tarkemmat siivousohjeet löytyvät mökistä/huvilasta. Loppusiivous on myös mahdollista ostaa palveluna, tällöin hinta on 200€.

Mikäli majoituskohde on jätetty kokonaan siivoamatta, tai kohde vaatii muuten siivousta vuokralaisten poistumisen jälkeen, perimme erillisen siivousmaksun siivoukseen käytettyjen työtuntien mukaan, 50 € / tunti / siivooja.


LEMMIKIT: Valitettavasti allergiasyistä emme salli lemmikkejä tuotavaksi Askaisten helmenrantaan


HENKILÖMÄÄRÄ: Kohteessa on vuodepaikkoja, hirsihuvila Töllinkäisellä  8 +2 varavuodetta sekä
Rantatöllinkäisellä 2.

Majoituskohdetta ei saa käyttää yöpymiseen useampi henkilö, kuin mitä on etukäteen ilmoitettu. Ylimääräisistä yöpyjistä veloitetaan lisähenkilömaksu 100 €/hlö. Teltalla tai asuntovaunulla/-autolla leiriytyminen Askaisten Helmenrannan tontille on sovittava aina erikseen.


VAHINKOJEN KORVAUS

Vuokraaja on vastuussa majoituskohteesta ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Vuokraaja on velvollinen välittömästi ilmoittamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista kohteen omistajille. Ja korvaamaan aiheuttamansa vahingot niiden todellisesta arvosta. Emme vastaa asiakkaan henkilökohtaisesta omaisuudesta.


TERVETULOA ASKAISTEN HELMENRANTAAN !

Kantoniemenkuja 41 Askainen      

bottom of page